VERKOCHT binnen de week! Overeenkomst wordt eerstdaags getekend! Wenst u ook de waarde van uw eigendom te kennen, neem contact op met Frederik op het nummer 0472 04 08 58 of via mail Frederik@reds.be.Deze ruime woning met magazijnruimte en bijkomende garageboxen vinden we in de rustige Landbouwstraat 37 te Niel. De woning dateert van 1987 en werd steeds met liefde onderhouden door de nog steeds eerste bewoners.

 

We betreden de woning in betonstructuur via de inkomhal met vestiaire en apart toilet. De ruime leefruimte (ca. 45m²) met houtkachel geeft toegang tot de recent vernieuwde open keuken met ingebouwde toestellen. Aansluitend naar achter vinden we een veranda die op haar beurt toegang geeft tot de tuin met terras (aangelegd 2019), vijver en tuinhuis. Achteraan de tuin kan via een deur het magazijn (ca. 50m²) met hoge poort bereikt worden. Naast het magazijn zelf is er nog een bijhorende garagebox (ca. 18m²) achteraan die momenteel als bergruimte wordt gebruikt.

 

Gelijkvloers in de woning vinden we nog een inpandige garage met aansluitingen voor wasmachine/droogkast en extra bergruimte. Ondergronds is nog een kelder van ca. 18m²). De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers, een bureauruimte met ingebouwde kasten en de badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en tweede toilet. De 2de verdieping bereiken we via een vaste trap en is momenteel ingericht als 1 grote hobbyruimte met 2 grote dakramen en langs beide kanten ingemaakte kasten. Deze woning werd steeds perfect onderhouden door de eigenaars. Bijzonderheden: droge kelder, recente gasketel, 2 garageboxen waarvan 1 inpandig, magazijnruimte, EPC 273,...

 

Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u rechtstreeks contact opnemen met Frederik op 0472 04 08 58 of frederik@reds.be.

Ik wens een bezoek of info aan te vragen

Detailinfo:

Adres:

Landbouwstraat 37, 2845 Niel

Prijs:

€ 379.000

Oppervlakte grond:

310 m²

Bewoonbare oppervlakte:

200 m²

Slaapkamers:

3

Badkamers:

1

Bouwjaar:

1987

Aantal garages:

3

Keuken:

Volledig ingebouwd

Staat:

goede staat

Verwarming:

CV op gas

Beglazing type:

Dubbel

Kelder:

Ja

Daktype:

Zadeldak

Bouwtype:

Gesloten

EPC:

273 kwh/m2

EPC categorie:

C

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige bestemming

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunningen

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding en herstelvordering

Nog niet aangevraagd

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Virtueel bezoek

Video

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03/455.26. 00

Belles Frederik

Frederik Belles

0472/04.08.58

VASTGOEDADVISEUR

frederik@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.