logo Reds

Domein met 4 wooneenheden op idyllische locatie

€ 1.400.000

Renier Sniederspad 3, 2970 Schilde

Dit idyllische domein van 6830m² met 4 afzonderlijke wooneenheden (waarvan 2 onder voorbehoud van regularisatie) en privaat tennisveld bevindt zich op een uitstekende locatie, vlakbij het centrum van Schilde, maar toch omringd door een zee van groen. De woningen zijn verdeeld over het perceel, telkens met 2 wooneenheden in één bouwsel. De eerste 2 wooneenheden (huisnummers 3 en 3C) vinden we ten noordwesten van het perceel. Deze post moderne te renoveren villa in Corbusier stijl met staalstructuur, ontworpen door de gerenommeerde architectenfamilie Waterkeyn werd gebouwd als familiewoonst en beschikt o.a. over 4 slaapkamers, 2 badkamers en overdekt zwembad (huisnr. 3). Gelijkvloers aan deze woning vinden we de momenteel verhuurde studio (huisnr. 3C).

 

Ten zuidwesten van deze woning vinden we de geklasseerde 18de eeuwse hoeve genaamd "Spreeuwenborg", dewelke langs de binnenzijde werd omgevormd tot 2 volwaardige en gerenoveerde woningen (huisnummers 3A en 3B). Kopieer deze link in uw browser voor een filmpje met de rondgang doorheen de woningen: https://www.youtube.com/watch?v=nHwArYO6x7Q&feature=youtu.be. Momenteel worden beide woningen verhuurd met degelijke rendementen. Het tennisveld is gelegen naast de hoeve en is speelklaar.

 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Frederik op het rechtstreekse nummer 0472 04 08 58 of via mail, frederik@reds.be. Wenst u de waarde van uw woning te kennen? Contacteer vrijblijvend onze Reds expert in uw buurt.

Adres:

Renier Sniederspad 3, 2970 Schilde

Prijs:

€ 1.400.000

Oppervlakte grond:

6830 m²

Bewoonbare oppervlakte:

783 m²

Slaapkamers:

10

Badkamers:

4

Aantal garages:

2

Terras:

Ja

Beschikbaar:

Overeen te komen

Keuken:

geïnstalleerd

Verwarming:

CV op gas

Beglazing type:

Dubbel

Kelder:

Ja

Bouwtype:

Open

EPC:

449.5 kwh/m2

EPC categorie:

E

Stedenbouwkundige bestemming

Woonpark

Stedenbouwkundige vergunningen

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding en herstelvordering

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Flood icon Overstromingsgevoelig gebied

Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied