Voor aanvullende informatie, een virtueel bezoek en plannen van de woning, bekijk zeker onze website www.reds.be. Deze volledig gerenoveerde woning vinden we in de Guido Gezellelaan 9 te Mechelen. Met een bushalte en invalswegen vlakbij is de bereikbaarheid uitstekend. De woning werd in 2011 volledig vernieuwd. Nadien werden nog verschillende vernieuwingen gedaan. Zo werden in alle slaapkamers degelijke ingebouwde kasten voorzien, werd de kelder waterdicht gemaakt, de beerput alsook de riolering hiernaar werd vervangen en veel meer.

De leefruimte beschikt net zoals de geïnstalleerde keuken over voldoende ruimte en mooie lichtinval. Verder vinden we gelijkvloers nog een eerste toilet alsook de berging voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vinden we de eerste 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kastenmuur en de badkamer met ligbad, dubbele lavabo en een tweede toilet. Op de derde en hoogste verdieping vinden we de derde en laatste slaapkamer/bureau met opnieuw bijzonder veel opbergruimte door de kwalitatieve ingebouwde kasten. Het dak werd grondig geïsoleerd en de verwarming is met een recente gasketel. Samengevat een zeer degelijk gerenoveerde woning met alle nodige bewijsstukken van vernieuwingen voorhanden. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen met Frederik op het nummer 0472 04 08 58 of mail naar Frederik@reds.be.
  

Ik wens een bezoek of info aan te vragen

Detailinfo:

Adres:

Guido Gezellelaan 9, 2800 Mechelen

Prijs:

€ 239.000

Bewoonbare oppervlakte:

120 m²

Slaapkamers:

3

Badkamers:

1

Staat:

Gerenoveerd

Verwarming:

CV op gas

Kelder:

Ja

Bouwtype:

Gesloten

EPC:

340

Stedenbouwkundige inlichtingen:

Stedenbouwkundige bestemming

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunningen

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding en herstelvordering

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

Nog niet aangevraagd

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Virtueel bezoek

Video

Bezoek / info aanvragen

Reds vastgoedkantoor helpt u met de koop of verkoop van uw vastgoed

Kantoor Edegem

Edegem
Mechelsesteenweg 288
2650 Edegem

Tel 03/455.26. 00

Belles Frederik

Frederik Belles

0472/04.08.58

VASTGOEDADVISEUR

frederik@reds.be
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK
Hoeveel is uw eigen woning waard?
x

Hoeveel is uw eigen woning waard?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning terwijl uw oude nog niet verkocht is? Vraag een schatting aan zodat u het budget voor uw nieuwe woning kan bepalen.