Schatting

Zoals bij de meeste mensen is uw woning de belangrijkste investering. Wanneer u deze wenst te verkopen, wilt u dit uiteraard op de beste manier. Met andere woorden aan de beste prijs in een zo kort mogelijke termijn. Via de juiste media de potentiële kopers bereiken is het doel. Een specialist ter zake kan u helpen om deze strategie te bepalen. Want als specialist ter zake begeleiden we u bij alle aspecten van de verkoop.

Als ervaren vastgoedmakelaar kunnen we steunen op een uitgebreid netwerk, jarenlange ervaring en een gedegen kennis van de huidige vastgoedmarkt. Naast een bezoek om de correct verkoop- of verhuurwaarde van uw eigendom te bepalen, adviseren we u graag over de juiste commerciële aanpak én begeleiden we u op juridisch, fiscaal en financieel vlak.

Wilt u al een eerste idee krijgen over de waarde van uw pand? Raadpleeg dan onze dienst ‘online schatting’. Voor een uitgebreider advies komen wij graag ter plaatse.


Online schatting

Door enkele stappen te doorlopen stelt u ons, dankzij de online schatting-module, in staat om binnen 48 uur een duidelijk idee te geven van de waarde van uw eigendom.

Aanvragen

Schatting ter plaatse

Hierbij komt één van onze gediplomeerde vastgoedmakelaars graag ter plaatse. Contacteer ons telefonisch op het nummer 03/227.58.58,
via e-mail: info@reds.be
of vul het aanvraagformulier in.

Aanvragen
Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK