Home / Te huur / Appartement

Kenmerken

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 1 WC
  • Terras

Oppervlaktes

  • Bruto oppervlakte 100 m²

Energie

56 kWh/m²
Energiescore

Huur & staat

Huur

€ 1.751  / maand

Staat

Renoveren
Matig
Goed
Uitstekend
Nieuw

Beschrijving

Appartement type BORDEAUX = 100 m2 met 2 slaapkamers = huur 45,38 € + zorg 12,97 € / dag ( persoon 2 = + 5,41 € / dag ) = = 58,35 € X 30 = 1750,5 euro per maand, op basis van 1 bewoner.

Dit appartement van heeft een oppervlakte van ca. 100 m² is gelegen in het Prins Kavelhof. Alle appartementen in dit complex zijn rolstoeltoegankelijk.
Het project bevindt zich nabij het centrum van Brasschaat, het AZ Klina en het dienstencentrum Vesalius.
Eveneens zijn er appartementen van 60 en 80 m² met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar.
Deze residentie omvat 191 appartementen / assistentiewoningen verdeeld over 12 gebouwen. Hier kan je – zolang je wil – zelfstandig blijven wonen, in een gezellige en groene omgeving.
Daarnaast is er optioneel keuze uit een reeks diensten ( warme maaltijden, poets- en boodschappenhulp ...) aan huis die je leven makkelijker maken.
Je geniet van het comfort van alleen wonen, maar hoeft geen rekening te houden met het onderhoud van de mooie groene tuin en het gebouw. Bovendien is er ook steeds iemand vlakbij in de buurt wanneer je dit nodig hebt.
Het 'Prins Kavelhof' biedt rust en privacy aan alle bewoners. Tegelijkertijd zijn er ook tal van mogelijkheden tot sociaal contact. Zo is er bijvoorbeeld een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte “ DE KAVELTAFEL “ waar men indien gewenst kan deelnemen aan tal van activiteiten zoals bijvoorbeeld: Snooker – bridge – line dance – yoga – aperitief. Maar waar men ook zonder problemen gezellig en rustig kan tafelen.
Ook in de buitenomgeving van de site zijn er zitbanken, een wandelpad, een petanquebaan, een speeltuin voor de kinderen en andere voorzieningen aanwezig.
De woonassistenten van het project staan voor je klaar indien er vragen zijn over je woonst, activiteiten of het bestellen van bepaalde diensten en hulp.

Indeling van het appartement: inkomhal, ruime leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken, terras, aangepaste douchekamer met lavabo en toilet en twee slaapkamers.

Een ondergrondse parking kan je vrijblijvend huren voor 65,56 euro per maand.
De kosten voor vuilnisophaling bedragen 5,24 euro per maand.
Elk gebouw beschikt ook over een fietsenstalling voor de bewoners.
Alle nutsvoorzieningen zijn rechtstreeks door de huurder af te sluiten.


Voor meer info contacteer Alexander op het nummer 0473/31.69.96 of via mail naar alexander@reds.be.