Onze diensten

LIVE SCHATTING

Om ook in de huidige situatie van Covid-19 een correcte schatting mét advies te kunnen krijgen kunt u bij reds een live schatting boeken. U plant eenvoudig een moment dat u best past, onze makelaar maakt contact via een digitale link, u geeft een rondleiding door uw eigendom en wij zorgen voor de schatting... zo eenvoudig is het.

Voor meer informatie kunt u terecht op de Live schatting-pagina of boek direct een schatting in via deze link.


SCHATTING ONLINE

U wil graag weten wat de waarde is van uw pand..?

Vul dit online schattingsformulier in en we geven u gratis een degelijke en onderbouwde waardebepaling. Bovendien heeft reds een eigen schattingstool om u een zo correct mogelijke waarde te kunnen geven…

Wist u dat 96% van onze panden wordt verkocht aan de door ons geschatte prijs of zelfs erboven?

SCHATTING TER PLAATSE

U denkt eraan om uw eigendom te verkopen en vraagt zich af waar u moet beginnen.

Maak hier een vrijblijvende afspraak met een van onze vastgoedexperts in uw regio.

Stap 1 is natuurlijk een onderbouwde bepaling van de waarde ervan. Onze vastgoedadviseurs maken graag tijd vrij voor u om een schatting te komen maken. Tijdens een plaatsbezoek worden er notities genomen die waardevol zijn om een correcte waarde te kunnen bepalen. Daarnaast zullen zij ook een paar tips en tricks geven waarmee u misschien net dat tikje meer uit uw eigendom kunt halen.

Nieuwsgierig naar de waarde en onze aanpak ?


PRE-SALE

Voor wie zijn woning snel wil verkopen én aan de hoogst haalbare prijs, stellen wij graag ons Pre-Sale concept voor.

Hierbij zorgen wij voor een krachtige marketing campagne vanaf de lancering, en dit gedurende een periode van een tweetal weken. Gedurende deze periode kunnen alle kandidaten zich inschrijven voor een individuele rondleiding tijdens de kijkdag. Na de kijkdag krijgt elke kandidaat nog een paar dagen de mogelijkheid om na te denken over de prijs die zij wensen te betalen voor de woning. De hoogste bieding wordt dan voorgelegd aan de eigenaar. 

Meer weten over onze Pre-Sale? Ontvang hier onze Pre-Sale brochure, of boek een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.


VERKOPEN

Onze jarenlange expertise heeft er voor gezorgd dat wij een optimaal plan van aanpak hebben, steeds gericht op service en resultaat. Onze digitale verkoopbrochure geeft u alvast een duidelijk beeld van onze werkwijze.

Wenst u een persoonlijk gesprek over uw eigendom? Boek hier  uw afspraak met één van onze vastgoedadviseurs. 


VERHUREN

U bent eigenaar van een pand waar u een geschikte huurder voor zoekt?

Bij reds helpen we u graag met deze zoektocht. Onze vastgoedadviseurs hebben 100% aandacht voor uw pand en het vinden van de geschikte kandidaat. Volledige ontzorging is onze prioriteit.

Ontvang hier onze digitale verhuurbrochure of boek een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.


PROJECTEN

Ook bij ontwikkeling van projecten kunnen we u bijstaan. Denk hierbij niet enkel aan de verkoop ervan maar zelfs in de voorbereidingsfase is reds een meerwaarde. Van een marktstudie uitvoeren, opstellen van een marketingplan tot aan de renders, brochures en websites… alles behoort tot onze mogelijkheden.

 Plan hier uw  persoonlijk gesprek  in met één van onze nieuwbouwadviseurs.