Verkopen

Door de jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt kan Reds de juiste prijs voor uw eigendom bepalenMARKTCONFORME WAARDEBEPALING

Een juiste prijsbepaling leidt meestal tot een vlotte verkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze feeling met de vastgoedmarkt kunnen wij een juiste prijs voor uw eigendom bepalen.

Reds beschikt over een ruime database zodat we altijd de geschikte kandidaten kunnen vinden voor uw eigendomDATABASE

Onze ruime database met actieve zoekers uit ons kantorennetwerk bevat vele potentiƫle kopers. Via ons mailingsysteem en onze makelaars contacteren wij geschikte kandidaten.

Reds begeleidt u graag tijdens het hele verkoopprocesDOSSIEROPBOUW

Een eigendom verkopen vereist heel wat administratief werk. Reds vraagt voor u alle nodige documenten op, van notariƫle documenten tot certificaten. Onze makelaars staan bovendien tijdens het hele verkoopproces garant voor professionele begeleiding, inclusief een correcte opvolging en het opmaken van de verkoopovereenkomst.

Reds beschikt over de juiste middelen om uw eigendom in de picture te zettenPUBLICITEIT

Wij plaatsen uw eigendom op diverse websites, zoals onze eigen site en drukbezochte vastgoedwebsites, maar ook op verschillende portaalsites. Daarnaast presenteren we uw pand ook in onze etalages en via diverse geschreven mediakanalen. Aan de hand van mooie foto's en een uitgebreide beschrijving wordt uw eigendom duidelijk in de picture gezet.

Reds neemt de volledige organisatie van de bezichtigingen voor zijn rekeningBEZOEKEN

Reds neemt de volledige organisatie van de bezichtigingen voor zijn rekening. Aandacht voor uw persoonlijke agenda en levensstijl staan daarbij centraal. De huisbezoeken kunnen flexibel ingepland worden en u hoeft zelf niet aanwezig te zijn. We maken voor u profielen op van de kandidaat-kopers zodat ingeschat kan worden of ze aan uw criteria beantwoorden.

Bekijk wat Reds al heeft gerealiseerdREALISATIES

Op onze website worden alle panden op een aantrekkelijke manier aangeboden. Kandidaat-kopers kunnen via de site berichten nalaten en bezoeken aanvragen. Heel wat klanten vonden al een nieuwe woning via Reds. U ontdekt ze in onze Realisaties.

Bekijk onze realisaties

Bekijk wat Reds al heeft gerealiseerdPRESALE

Voor wie zijn woning snel wil verkopen, maar toch aan een maximale prijs, stellen wij graag ons Presale concept voor. Hierbij zorgen wij voor een krachtige marketingcampagne vanaf de lancering, en dit gedurende een periode van een tweetal weken. Gedurende deze periode kunnen alle kandidaten zich inschrijven voor een individuele rondleiding tijdens de kijkdag. Na de kijkdag krijgt elke kandidaat nog een paar dagen de mogelijkheid om na te denken over de prijs die zij wensen te betalen voor de woning. De hoogste bieding wordt dan voorgelegd aan de eigenaar.

Lees meer over pre-sale

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak:

Telefoonnummer: 03/227.58.58
E-mail: info@reds.be

Of vul het contactformulier in:

Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK