Verhuren

Door de jarenlange ervaring met de vastgoedmarkt kan Reds de juiste prijs voor uw eigendom bepalenMARKTCONFORME WAARDEBEPALING

Een correcte prijsbepaling leidt meestal tot een vlotte verhuur. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze feeling met de huurmarkt kunnen wij een juiste prijs voor uw eigendom bepalen.

Reds begeleidt u graag tijdens het hele verkoopprocesDOSSIEROPBOUW

Een eigendom verhuren vereist heel wat administratief werk. Reds vraagt voor u alle nodige documenten op, zoals het EPC en een plaatsbeschrijving. Onze makelaars staan bovendien garant voor een correcte opvolging en opmaak en registratie van de huurovereenkomst.

Reds beschikt over de juiste middelen om uw eigendom in de picture te zettenPUBLICITEIT

Wij plaatsen uw eigendom op diverse websites zoals onze eigen site en drukbezochte vastgoedwebsites, maar ook op verschillende portaalsites. Daarnaast presenteren we uw pand ook in onze etalages en via diverse geschreven mediakanalen. Aan de hand van mooie foto's en een uitgebreide beschrijving wordt uw eigendom duidelijk in de picture gezet.

Reds neemt de volledige organisatie van de bezichtigingen voor zijn rekeningBEZOEKEN

Fleixibiliteit staat centraal bij het plannen van onze bezoeken. Planningen gebeuren steeds in overleg met uzelf of de uittredende huurder en zijn ook mogelijk na 18u. Bij Reds begeleiden we persoonlijk alle kandidaat-huurders. Zo kunnen we inschatten of ze beantwoorden aan uw vereisten. In een volgend stadium wordt er steeds een screening gedaan naar solvabiliteit.

Via onze website kunnen kandidaat-huurders berichten nalaten en bezoeken aanvragenAANBOD ONLINE

Op onze website worden alle huurpanden op een aantrekkelijke manier aangeboden. Kandidaat-huurders kunnen via de site berichten nalaten en bezoeken aanvragen.

Ontdek ons aanbod

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak:

Telefoonnummer: 03/227.58.58
E-mail: info@reds.be

Of vul het contactformulier in:

Reds gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenOK